09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een .NET Developer om aan de slag te gaan bij onze klant in Antwerpen.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Antwerpen
 • Fulltime

Functie

Als Developer ontwikkel je front & backend toepassingen waarbij je gebruik maakt van geavanceerde templating (Angular) en waarbij de UI in runtime gerenderd wordt. Backend werken wij met ASP.NET. Je gaat aan de slag in een team van ontwikkelaars dat verantwoordelijk is voor de realisatie van verschillende toepassingen van de klant. Gebruik van API’s mag jou niet vreemd zijn. Als developer lever je een cruciale bijdrage aan een vlotte user experience en zorg je er tevens ook voor dat je op een efficiënte manier goed doordachte, gedocumenteerde en geteste code schrijft. Je staat in voor transities (oplossingen naar acceptatie of productie brengen), en je bent ook inzetbaar voor tweedelijnsondersteuning van de toepassingen waaraan je ontwikkelt.

Functie-eisen

Vereiste technische vaardigheden:

 • Backend: ASP.NET; REST API’s; Swagger (en Swashbuckle); IIS
 • Frontend: Angular; Javascript Infrastructure; Atlassian stack (Jira, Bitbucket, Bamboo)
 • Je hebt ervaring in projecten binnen het domein van omgeving & vergunningen

Persoonlijke kenmerken:

 • Je hebt van nature de reflex om je kennis te delen met collega’s.
 • Je bent een echte teamplayer en je hebt er geen probleem mee om je aan te passen aan veranderende omstandigheden.
 • Je bent analytisch ingesteld en je denkt actief mee om een zo goed mogelijk passende oplossing te realiseren, je kan hoofd- en bijzaken goed onderscheiden.
 • Je bent open-minded en dus zeer leergierig wanneer het over nieuwe technologieën en ontwikkelingen gaat. Je bent iemand die positief kan omgaan met stress.
 • Je hebt ervaring in projecten binnen het domein van Omgeving & vergunningen.

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,… . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Bern of bel naar 09 241 58 75.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren