09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Business Analyst om aan de slag te gaan bij onze klant in Leuven/Mechelen.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Leuven/Mechelen/Remote
 • Fulltime

Functie

De rol is een systeem architect met cross over naar business analist/solution architect. Specifiek voor KUBEproject: technologie van extern platform in ontwikkeling is gebouwd op block chain door Isabel, we moetenonze ontwikkelingen/processen (cloud native & mainframe) verbinden met dat platform. Hetproject startte 1 jaar geleden en een eerste go live is 22 oktober. Volgende fases zijn voorzien in 2023. Dusis het cruciaal dat de kandidaat snel veel info kan opnemen over de architectuur, de oplossing die totnu & issues/uitdagingen voor de toekomst. Nederlandse moedertaal is nodig + vermogen om duidelijk & to the pointthe point met externe stakeholders en high level management binnen & buiten.


Deze rol is een belangrijke brug tussen business en ICT. Tijdens de werkvoorbereiding zal jenauw samenwerken met onze Systeem Architecten, resulterend in high level haalbaarheid van applicatieoplossingen. Tijdens de implementatie speel je een sleutelrol in de vertaalslag naar gedetailleerd functioneelontwerp samen met de functioneel analist. Je komt in contact met een breed scala aantechnologische frameworks van Front-end tot back-end. Als ‘ondersteunende dienst’ aan onze verschillendesegmenten, kom je in contact met onze business collega’s die verantwoordelijk zijn voor nieuwe productontwikkeling.


Je zal je job in korte tijd onder de knie krijgen en dit met een “on-the-job” training. Het isbelangrijk dat je in staat bent om de noden van de klant te vertalen in een concreet en efficiëntplan. Dit op een autonome manier, echter steeds samenwerkend met de verschillende partijen.Jemoet in staat zijn om je plannen en ideeën op een vlotte, gestructureerde en overtuigende manier over te brengenmanier overbrengen, zowel naar de klant, als naar het team en het management.Tijdens de werkvoorbereiding of haalbaarheden hou je rekening met alle oplossingsalternatieven. Enje doet onderzoek naar de haalbaarheid van scope, budget, time-to-market en mogelijkheid tot uitvoeringdeze alternatieven. Je zorgt ervoor dat de gekozen IT-oplossingen worden ondersteund/afgestemd binnen de ITorganisatie, met technische experts, systeemarchitecten, binnen de gemeenschap van senior analisten…Je levert een concrete product backlog voor de development en interfacing teams.

Functie-eisen

 • Met sterke analytische vaardigheden
 • Met focus op verandering & continue verbetering
 • Die sterk is in schriftelijke en verbale communicatie, die kan luisteren en begrijpen
 • Die conceptuele en strategische concepten makkelijk kan vertalen naar concrete oplossingen enadviezen. En die je overtuigend kan brengen in een taal die door de klant begrepen wordt.
 • Die ernaar streeft om KBC de referentie te laten blijven voor onze cliënten, door vernieuwende ideeën te (helpen) realiseren.
 • Die een echte teamplayer is: Die energie krijgt door in een multidisciplinair team te werken aan eengemeenschappelijk doel.
 • Die zich niet laat ontmoedigen door veranderende prioriteiten of beperkingen en naar oplossingen zoekt
 • Met een focus op kwaliteit, performantie, veiligheid en stabiliteit
 • Die bereid is om continu bij te leren en open staat voor innovatie: je bent geïnteresseerd in digitaletrends.
 • Die geen probleem heeft om zich in het Engels en Nederlands uit te drukken.
 • Met minstens 2 jaar ervaring als business analist of gelijkaardig (in een financieel domein is eenplus ) .
 • Ervaring met SAFe is een plus.
 • Ervaring met de Project Life Cycle is een plus.

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,… . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren