09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Cobol Developer om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: lange termijn
  • Regio: Brussel
  • Fulltime

Functie

De Software Engineer verbindt zich ertoe het team te helpen om aan het einde van elke sprint een product op te leveren. De focus ligt op het voltooien van de sprint backlog, die alle elementen bevat die het team moet opleveren en waarvan de volgorde is bepaald door de Product Owner op basis van de toegevoegde waarde voor de (interne of externe) klant.

De Software Engineer houdt zich aan de scrum-waarden (gefocust, toegewijd, open, respectvol en moedig) en is in staat om nauw samen te werken met de teamleden. Kennisdeling, open communicatie, continu leren en commitment om toegevoegde waarde te leveren staan centraal.

Functie-eisen

  • Uitgebreide kennis van programmeertalen aansluitend bij COBOL
  • Ruim begrip van Architectuur (hardware, OS, netwerken, databases en middleware)
  • Kennis van methodes, standards en security procedures / development tools
  • Bij voorkeur ervaring met intergraties waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende technologieën (distributes/mainframe) en infra componenten
  • Kennis van Agile methodologie

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,… . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren