09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Senior Full-Stack Java Developer om aan de slag te gaan bij onze klant in Leuven.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Leuven
 • Fulltime

Functie

Als Java Developer zal je ingeschakeld worden binnen het Payroll domein om een aantal bestaande applicaties verder uit te bouwen. Je staat in voor het technische design en de ontwikkeling van de oplossingen als lid van een agile scrum team. Je denkt mee na over een goede ontwikkelaanpak met oog voor de performantie en betrouwbaarheid van de ontwikkelde oplossingen en werkt hierbij ook samen met het infrastructuur en operations team. Je bent bereid je in te werken in bestaande code en deze mee verder uit te bouwen. Daarnaast waak je mee over de algemene kwaliteit van software design.

Functie-eisen

 • Je hebt uitgebreide ervaring met Java 11 en Spring Boot
 • Je hebt ervaring met Hibernate, JPA en JMS
 • Kennis van Angular, Kubernetes, Rancher, Azure en Pulsar zijn een pluspunt
 • Je bent bereid om je in te werken in bestaande code, deze mee verder uit te bouwen en te ondersteunen
 • Je hebt een proactieve houding en houdt ervan problemen op te lossen
 • Je bent een echte teamplayer en altijd bereid om collega’s te helpen
 • Je bent leergierig om nieuwe technologieën te leren kennen.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Bern of bel ons op 09 241 58 76.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren