09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Antwerpen om aan de slag te gaan bij onze klant in  Security consultant.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Antwerpen
 • Fulltime

Functie

Omschrijving

De ICT security consulent is een expert op het vlak van ICT security. Je zal een adviserende rol vervullen bij het uitwerken van het ICT security beleid.

Functie-eisen

Je verantwoordelijkheden 

Je hebt een theoretische kennis van ISO 2700x en heeft ruime praktijkervaring met het opzetten van een ISMS (information security management system), bij voorkeur binnen een overheidsadministratie. Naast deze adviserende rol zal je ook instaan voor het verder uitwerken van een de lopende security projecten. Hiertoe beschik je over de nodige expertise op het vlak van coördinatieopdrachten en het vergaren van de nodige informatie. Hij/zij staat in voor de projectinitiatie, -planning, -opvolging en -rapportering, en het opzetten en afnemen van de nodige enquêtes. Het spreekt vanzelf dat dit moet uitgevoerd worden in nauwe interactie met de verschillende departementen en de verschillende ICT diensten. 

 • Kennis van ISO 2700x
 • Ervaring met het opzetten van ISMS
 • Ervaring met procesanalyse
 • Ervaring met het afnemen van enquêtes
 • Kennis van overheidsprocessen
 • Kennis van ITIL

Business context: 

 • Adviserende rol ter ondersteuning van het ICT security beleid

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Celina of bel ons op 09 243 54 92


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren