09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager om aan de slag te gaan bij onze klant in Halle.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Halle/Remote
 • Fulltime

Functie

Als IT Project Manager voor Technics werk je mee aan de introductie van nieuwe of optimalisatie van bestaande oplossingen. Een boeiende job voor een gedreven projectmanager! Je komt terecht in een gedreven team dat bouwt aan een performant, stabiel en optimaal systeemlandschap.


Wat doe je concreet?

 • Als Project Manager neem je de coördinatie voor je rekening van verschillende uitdagende IT-projecten. Je helpt in eerste instantie nieuwe ideeën om te zetten in nieuwe inzichten en marktklare oplossingen. Nadien, éénmaal een gevalideerde business case, zorg je voor de uitbouw en implementatie van het project.
 • Je stuurt een multidisciplinair en projectteam aan (van onder andere IT-architecten, business architecten, analisten, key-users,.), motiveert jouw teamleden en coördineert de projectwerkzaamheden.
 • Je bepaalt samen met je stakeholders de scope van het project, je vertaalt deze naar een planning en schat hiervoor de kost in. Je bewaakt deze spanningsdriehoek gedurende heel het project… Het beheren en escaleren van wijzigingen t.o.v. afgesproken tijd, scope en kost verlopen volgens het verwachte proces.
 • Gedurende het hele project ben je de centrale spil in de algemene communicatie tussen en met je stakeholders, zowel intern als extern. Je aarzelt niet om beslissingen af te dwingen. Je beheert ook de verwachtingen van jouw stakeholders.
 • Je rapporteert de vorderingen van een project regelmatig aan de opdrachtgever en stuurt bij waar nodig. Je bent de eindverantwoordelijke voor de realisatie en oplevering van elk project waarbij jij betrokken bent.

Functie-eisen

 • Je hebt een masterdiploma of gelijkwaardige ervaring.
 • Je hebt minstens drie jaar ervaring in projectmanagement.
 • Kennis van projectmanagementmethodieken als PMBoK, Agile of Prince 2 is wenselijk.
 • Kennis van Planon en/of SAP is een plus.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands of Frans en Engels, zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren