09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Project Manager om aan de slag te gaan bij onze klant in Leuven.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Leuven
 • Fulltime

Functie

Als projectmanager werk je nauw samen met de andere leden van het team, UX-experts, ontwerpers en beleidsmedewerkers. Onze teams bestaan uit ontwikkelaars, functionele en bedrijfsanalisten, testers, projectmanagers, procesmanagers, scrum masters en producteigenaren. Als procesanalist heb je de leiding over nieuwe projecten en functies. Je brengt collega’s samen om te werken aan requirements en procesflows, je beheert de voortgang en samen zorgen we voor een kwalitatieve oplevering. Dit alles wordt gemanaged binnen een SAFe aanpak waarbij we iteratief toewerken naar de oplevering van nieuwe applicaties per kwartaal.


Welke kennis heb je nodig om aan de slag te gaan?

 • Je kunt je inleven in de klant en zet hem op de eerste plaats
 • Interesse in het creëren van procesflows en het uitdiepen van requirements
 • Interesse in het analyseren van de impact van nieuwe functies en problemen
 • Je bent gestructureerd en hebt ervaring met het balanceren tussen verschillende verantwoordelijkheden en deadlines
 • Interesse in blockchain en crypto

Functie-eisen

 • Als senior Project Manager heb je meer dan 5 jaar ervaring in het managen van (een portfolio van gerelateerde) projecten en hun waardestromen
 • Je creëert de business case en andere relevante factoren.
 • Je stuurt het (project)team en alle relevante stakeholders aan in de richting van de gedefinieerde doelstellingen;
 • Je werkt samen met ontwikkelteams om de doelstellingen te bepalen en levert input voor prioritering;
 • Je maakt de schattingen voor de uitvoering van het projectplan, productleveringen, mijlpalen, metrics;
 • Je identificeert de risico’s en beheert de gerelateerde noodplannen;
 • Je volgt de voortgang op, volgt de planningen op en beperkt ontsporingen;
 • Je zorgt ervoor dat de benodigde omgeving (hardware en software) beschikbaar is voor het project.
 • Naast aantoonbare ervaring in Project Management beschik je over de volgende kerncompetenties: Coachen, Samenwerken, Kritisch denken, Beslissingen nemen, Effectief communiceren, Groep faciliteren, Prioriteiten stellen, Resultaatgericht.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren