09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Data Center Technicians (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Brussel
  • Fulltime

Functie

De klant zal een van zijn twee datacenters naar een andere locatie verplaatsen. In dit verband zijn we bereid het team van datacenterexperts te versterken. Deze experts zouden de benodigde bekabeling tussen alle apparatuur uitvoeren.

De kandidaten moeten in staat zijn om de huidige bekabelingssituatie te identificeren en documenteren, en deze in het nieuwe datacenter te implementeren.
Elke kabel moet worden gelabeld en geplaatst, zodat wanneer servers en andere apparaten worden verplaatst, we deze kabels snel kunnen aansluiten en de machines opnieuw kunnen opstarten.

De kandidaten zullen worden begeleid en ondersteund door experts van de klant. Maar ze moeten voldoende expertise en kennis hebben om dergelijke bekabeling zelfstandig uit te voeren.

De verplaatsing van de machines zal georganiseerd worden in “golven” van ongeveer 20 machines. Er zijn ongeveer 1200 koper- en glasvezelkabels te plaatsen.

Functie-eisen

  • Expertise hebben in het bekabelen van een groot aantal machines (servers naar switches, switches naar switches, …)
  • Minstens 3 jaar vergelijkbare expertise
  • Gestructureerd en goed georganiseerd zijn
  • Deelnemen aan de documentatie van de “as-is” en “to-be” bekabeling
  • In het bezit zijn van een “Security Clearance” (idealiter, op het niveau ‘Geheim’)
  • Vloeiend zijn in het Nederlands of Frans, en Engels

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Tuur of bel ons op 09 241 58 79.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren