09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Industrial Application Engineer (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Zelzate.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Zelzate
 • Fulltime

Functie

De medewerker zal als technisch programmeur deel uitmaken van een applicatie- en projectteam binnen het team Business Supporting Applications (BSA).  Dit team ontwikkelt en onderhoudt in-house software voor de verschillende ondersteunende afdelingen van ons bedrijf. Daarnaast voert dit team allerhande projecten uit voor diezelfde afdelingen. 

De medewerker zal in de eerste plaats ingezet worden in een project voor het herschrijven van onze projectopvolgingstool. Hierin worden alle projecten die in ons bedrijf worden uitgevoerd, zowel aan business zijde als aan IT zijde, opgenomen, gedetailleerd en opgevolgd.

De medewerker zal tijdens het project een aanspreekpunt hebben voor vragen, maar is verwacht ook zelfstandig taken op te nemen en die in nauwe samenspraak met het team uitvoeren. De gebruikte technologie is C#.NET met gebruik van Angular voor client ontwikkeling. Het project omvat zowel back-end als front-end ontwikkelingen.

Functie-eisen

 • ­ Master diploma of gelijkwaardig door ervaring
 • ­ Minimum 3 jaar ervaring in IT
 • ­ Goede kennis van OO-programmatie
 • ­ Uitmuntende C#.NET kennis en relevante ervaring
 • ­ Goede kennis van Nederlands en Engels

Pluspunten

 • ­ Ervaring met Angular
 • ­ Ervaring met ontwikkelen van software binnen een industriële omgeving
 • ­ Ervaring met SQL Server
 • ­ Weet een evenwicht te vinden tussen business en technologie

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Tuur of bel ons op 09 241 58 79.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren