09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Data Analyst (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Brussel
 • Fulltime

Functie

Met de toenemende beschikbaarheid van gegevens en onze voortdurende zoektocht om onze prestaties en kwaliteit te verbeteren, maken we steeds meer gebruik van big data en moderne machine learning als integraal onderdeel van onze operationele processen. In deze context zijn we op zoek naar een Data Analist om samen met de rest van het team, met behulp van uitgebreide big data analyse, potentiële machine learning technieken en een grondig begrip van de operationele werking van postbodes, te onderzoeken hoe we met name onze distributieorganisatie verder kunnen verbeteren.


Verantwoordelijkheden:

 • Gebruikmaken van geavanceerde data-analysetechnieken om theoretische en feitelijke informatie samen te brengen en complexe inzichten te verkrijgen
 • Nauw samenwerken met cross-functionele projectteams om bij te dragen tot voortdurende verbeteringen.
 • Een grondig inzicht ontwikkelen in de distributieprocessen van bpost
 • Complexe gegevensresultaten vertalen naar duidelijke inzichten en presentaties voor zowel technische als niet-technische belanghebbenden.

Functie-eisen

 • Sterke probleemoplossende vaardigheden, met een natuurlijke nieuwsgierigheid en aandacht voor detail
 • Een proactieve analytische instelling met de drive om bestaande processen uit te dagen en voortdurend te verbeteren
 • Bedrevenheid in Python voor gegevensmanipulatie, analyse, modellering en visualisering.
 • Vaardigheid in statistiek
 • Vaardigheid in Engels en idealiter Nederlands of Frans
 • Basiskennis van SQL voor het ophalen en manipuleren van gegevens.
 • Leuk om te hebben: Bekendheid met machine learning concepten

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren