09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project.

Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Senior Power Apps developer (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: 6-tal maanden
 • Regio: Brussel (2 dagen per week on-site)
 • Fulltime

Functie

Power Apps developer, eerder een senior profiel


Functie-eisen

Verplicht:

Sterke kennis van het Power Apps Component Framework (PCF) voor zowel Canvas- als Model Driven-applicaties.

Aanvullend:

 • Kunnen optreden als een oplossingsarchitect om veilige, performantie-geoptimaliseerde en schaalbare enterprise-applicaties te bouwen.
 • Sterke kennis van Model Driven App met vaardigheden voor het aanpassen van formulieren, views, dashboards en het uitbreiden van Model Driven-applicaties met aangepaste pagina’s, PCF-componenten en JavaScript Web-bronnen.
 • Sterke kennis van het beveiligingsmodel, inclusief rolgebaseerde beveiliging.
 • Sterke kennis van Dataverse en datamodellering.
 • De ontwikkelaar moet in staat zijn om veilig te verbinden met oplossingen op locatie en in de cloud.
 • Power Apps-ontwikkelaars met kennis van .NET en Azure zijn een grote plus.
 • Kennis van GitHub en CI/CD is een grote plus.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Peter Croughs of bel ons op 011 49 59 00.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren