09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een BI Analyst (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Halle.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Halle
 • Fulltime

Functie

 • Je verzorgt de BI-opdrachten end-to-end. Je maakt afspraken met de partner, schat de benodigde resources in, coördineert en monitort alles tot en met de oplevering aan de eindgebruiker.
 • Door middel van functionele analyses vertaal je de noden van partners naar efficiënte technische oplossingen.
 • Je stelt testscenario’s op en voert de nodige testen uit op het datawarehouse. Daarnaast coördineer je de gebruikersacceptatietesten en ontwerp en ontwikkel je de businesslaag en de visualisaties, waarop je testen uitvoert.
 • Als BI Analist werk je vaak samen met het datamanagementteam, information stewards, business analisten en data scientists.

Functie-eisen

 • +8j ervaring (niet 8 jaar werkend, 8j ervaring als BI Eng. of DWH professoinal)
 • Uitstekende kennis Dimensional Modelling waar we dus de Kimball methodiek volgen
 • Uitstekend in verzamelen functionele requirements bij business (geen tussenpersoon, de ‘echte’ business)
 • deze vertalen naar design dim. model én benodigde data
 • Zeer goede SQL kennis ifv ETL design/aansturing en bouwen data marts
 • Kennis qua Tooling: o.a Powerdesigner, Informatica suite (o.a. Powercenter), BO…


Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Lindsay of bel ons 09 243 54 02.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren