09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Test Analyst (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Brussel
 • Fulltime

Functie

 • De Test Analist zal nauw betrokken zijn bij de bouwactiviteiten van een scrumteam en een belangrijke rol spelen bij het waarborgen dat de kwaliteit van de nieuwe ontwikkelingen voldoet aan de bedrijfsstandaarden. De Test Analist zal deelnemen aan de meeste activiteiten van het scrumteam vanuit het perspectief van de eindgebruiker en samenwerken met de Product Owner, Business Analisten, ontwikkelaars, Test Coördinator en mede-Test Analisten.
 • De Test Analist zal testactiviteiten uitvoeren voor specifieke processen in de klantreis (Join & Contracting) binnen een specifiek project dat al gaande is maar versterking nodig heeft in de testmogelijkheden en streeft naar vervanging van alle B2B-aanbiedingsprocessen.
 • De Test Analist zal ervoor zorgen dat alle vereisten zijn vervuld om het testen te laten beginnen:

                  o Voldoende en relevante testgegevens beschikbaar zijn voor testen
                  o Testcases zijn gemaakt
                  o Schatting van testinspanningen wordt uitgevoerd.

 • De Test Analist zal testbewijs en mogelijke defecten loggen in JIRA. Hij/zij zal defecten opvolgen en problemen escaleren indien nodig.
 • De Test Analist zal demo’s voor nieuwe functies en functionaliteiten voorbereiden en uitvoeren en samenwerken met de Test Coördinator en het End-to-end testteam.
 • De bestaande Test Analist in het project, zal overdracht en training on-the-job bieden voor de scope van de reis.

Functie-eisen

 • Medior profiel met ten minste een paar jaar relevante ervaring in soortgelijke missies.
 • Sterke vaardigheid om grote hoeveelheden informatie in korte tijd te absorberen en die kennis toe te passen gedurende de dagelijkse testmissie.
 • (Technische) analytische vaardigheden.
 • Communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands zijn vereist. Frans is een pluspunt.
 • Diepgaand begrip van processen in de utiliteitsmarkt (retail) met de nadruk op het Join & Contracting Domain.
 • Affiniteit met het CRM-platform Salesforce (of vergelijkbaar) is verplicht.
 • Affiniteit met JIRA zou een pluspunt zijn.
 • Hechte samenwerking met de testgemeenschap, scrumteams en andere B2B-testers.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Tuur of bel ons op 09 241 58 79.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren