09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Cloud Administrator (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Brussel
 • Fulltime

Functie

 1. Ontwikkeling van nieuwe projectinfrastructuur en pijplijnen: Leid de ontwikkeling van infrastructuur en pijplijnen voor nieuwe projecten binnen ons dynamische ecosysteem, waarbij wordt gezorgd voor afstemming met organisatorische normen en beveiligingsrichtlijnen.
 2. Verbetering van cyberbeveiliging: Werk samen met het cyberbeveiligingsteam om kritieke beveiligingsproblemen in onze legacy-omgeving te identificeren en te verhelpen. Deze rol vereist proactieve samenwerking met verschillende ontwikkelingsteams.
 3. Ontwikkeling van Terraform-modules: Ga door met de ontwikkeling van herbruikbare Terraform-modules, specifiek afgestemd op infrastructuurteams zoals Database, Linux en Windows. Zorg ervoor dat deze modules robuust, efficiënt en schaalbaar zijn om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze infrastructuur.
 4. Transversale diensten: Ontwerp en ontwikkel afdelingsoverschrijdende cloudservices, waarbij ervoor wordt gezorgd dat ze voldoen aan de organisatorische normen voor schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Deze rol vereist een grondig begrip van de verschillende afdelingsbehoeften en het vermogen om oplossingen te creëren die functionele lacunes effectief overbruggen.

Functie-eisen

  • AWS-expertise: Diepgaande kennis van AWS-services zoals EC2, S3, RDS, Lambda, enz. Ervaring met de best practices op het gebied van AWS-beveiliging is ook essentieel.
  • Terraform: Sterke vaardigheid in het schrijven, testen en onderhouden van Terraform-code. Moet in staat zijn om modulaire en herbruikbare Terraform-configuraties te bouwen.
  • DevOps en CI/CD: Begrip van DevOps-principes en CI/CD-pijplijnen, bij voorkeur met ervaring in GitHub of vergelijkbare tools.
  • Probleemoplossend vermogen: Vermogen om problemen effectief op te lossen, variërend van netwerkconfiguraties tot problemen op het niveau van toepassingen.
  • Communicatievaardigheden: Sterke mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn noodzakelijk omdat de rol interactie met verschillende teams binnen de organisatie omvat.
  • Kennis van Azure (optioneel): Begrip van Azure-services en infrastructuur zou een pluspunt zijn.
  • Samenwerking in het team: Ervaring met samenwerkingsinstrumenten zoals JIRA, Confluence of equivalenten.
  • Scriptingvaardigheden in talen zoals Python en Bash

         Aanbod

         Wat er bijkomt

         Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


         Wat echt telt

         Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

         Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


         Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


         Inlichtingen

         Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Tuur of bel ons op 09 241 58 79.

         Solliciteren
         Terug naar vacatures

         Is dit jouw droomjob?

         Solliciteren