09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een dienstchef finance (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Halle of Zwijnaarde

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Halle of Zwijnaarde
 • Fulltime

Functie

 • Het IT Service Center Finance bundelt alle serviceverlening rond Finance binnen IT naar de operating unit Finance. Je slaat de handen in elkaar met je afdelingschef en je collega teammanagers, waaronder diegenen verantwoordelijk voor operationele en strategische projecten die jullie afdeling verder doen ontwikkelen.
 • Je stuurt een team van getalenteerde professionals met een passie voor IT binnen finance aan en zorgt voor de organisatie en goede werking ervan door een optimale samenstelling en evaluatie na te streven. Je bewaakt de resultaten en zorgt dat die bijdragen aan de doelstellingen van onze klant
 • Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning en begeleiding van je medewerkers en stimuleert hun groei op technisch, inhoudelijk en persoonlijk vlak.
 • Samen met je team realiseer je projecten binnen, voor én samen met de verschillende merken en domeinen van onze klant en hou je de bestaande systemen ook up and running.
 • Je bouwt een duurzame relatie op met je interne partners. Zo kan je je medewerkers beter begeleiden in hun aanpak en hou je de vinger aan de pols over de IT-noden en -opportuniteiten die binnen de organisatie leven.
 • Vanuit de Finance-projecten werk je samen met verschillende afdelingen aan projecten voor het hele bedrijf.

Functie-eisen

 • Kennis en ervaring – Je hebt al enkele jaren ervaring als leidinggevende en hebt een of meerdere trainingen gevolgd rond people management, die je hebt toegepast op de werkvloer. Affiniteit met IT en Finance is een pluspunt.
 • Leiderschapsskills – Je stelt mensen gerust met een duidelijk plan van aanpak en schept een stabiel, begeleidend kader. Je creëert een vertrouwensband en hanteert een open communicatie naar je team.
 • Netwerken – Je legt vlot contacten met anderen. Zo bouw je een sterk netwerk uit en onderhoud je een goede samenwerking met je interne partners.
 • Vernieuwingsgerichtheid: Samen met je team volg je de financiële IT-evoluties op en onderzoek je welke innovaties voor onze klant interessant kunnen zijn.
 • Communicatief – Je kan jouw ideeën helder overbrengen en stakeholders overtuigen van een alternatieve oplossing. Daarnaast pas je je communicatie zonder problemen aan, ongeacht de situatie. Je kan je inleven in de noden en behoeften van je finance businesspartner.
 • Talenkennis – Je spreekt vlot Nederlands en Engels zodat je met al je collega’s, partners en stakeholders goed kan samenwerken. Een stevige basis in het Frans is ook nodig.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Luckas of bel ons op 09 241 58 77


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren