09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Data Analyst (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Etterbeek.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Etterbeek
 • Fulltime

Functie

 • Je zal HR-rapporten en dashboards opmaken (performance management, absenteïsme, …)
 • Je bent een belangrijke schakel om de data te visualiseren enerzijds, maar anderzijds zal je ook uitleggen aan de business hoe ze deze data moeten interpreteren
 • De data analist zal ook worden ingeschakeld voor de functionele vraagstukken: “welke parameters willen we in het rapport?” en “hoe gaan we die parameters definiëren?”
 • Daarnaast zal de data analist ook functionele mappings moeten doen: data uit het ene systeem mappen met data uit het andere. Bijvoorbeeld: in het ene systeem wordt man en vrouw aangeduid met “m” en “v”, terwijl in het andere systeem “0” en “1” wordt gebruikt. Deze data moeten in het uiteindelijke rapport eenduidig eruit komen

 

Voorbeelden van dashboards die men wil opstellen:

 • FTE trajectory: de managers hebben een target met hoeveel FTE’s ze de workload moeten managen. Het dashboard moet dan de status/voortgang kunnen weergeven
 • People management dashboard: een dashboard om te gaan meten welke acties tot welke resultaten leiden
 • Rapporten voor HR BP’s die naast de collega’s staan, om hen optimaal in te zetten

Functie-eisen

 • Ervaring als Data Analyst
 • Excel, PowerQuery, PowerBI (en SQL)

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).

 

Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!

 

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.

 

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren