09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Azure DevOps Engineer (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Zwijnaarde/Haasrode.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Zwijnaarde of Haasrode
  • Fulltime

Functie

In eerste instantie hebben we jou (ervaren AKS engineer) nodig als contactpersoon voor de externe partij om handovers te ontvangen zodat je ons kan helpen bij het organiseren van continuïteit van het platform (support, beheer en kleine verbeteringen).

 

In tweede instantie hebben we jou (ervaren AKS engineer) nodig als coach en begeleider voor onze eigen mensen om het benodigde vakmanschap op AKS op te bouwen. Op dit moment hebben we al een groep Azure Devops Engineers maar die hebben geen kennis of ervaring met AKS. We hebben ook een groep system engineers die kennis hebben van Kubernetes (Openshift) maar momenteel geen kennis of ervaring hebben op Azure. Jouw uitdaging is om beide groepen om te vormen tot Azure Devops Engineers die zelfstandig ons op AKS gebaseerde platform kunnen ondersteunen, beheren en uitbreiden. 

 

Tijdens dit volledige traject willen we gebruik maken van je Azure kennis om ons bestaande Azure team te versterken (het is dus niet beperkt tot AKS hoewel dit wel je belangrijkste focus zal zijn). )

Functie-eisen

  • Werklocatie is Haasrode of Zwijnaarde (3 dagen telewerken is mogelijk)
  • Engels is een must
  • Duur: 1 jaar
  • Je hebt uitgebreide werkervaring met Azure in het algemeen en AKS in het bijzonder
  • Je hebt de nodige vaardigheden voor en ervaring met het trainen en coachen van mensen
  • Je hebt ervaring met het werken binnen de SaFE methodologie

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).

 

Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!

 

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Febe of bel ons op +32 9 243 54 92.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren