09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Tester (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Meulebeke.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Meulebeke
  • Fulltime

Functie

Kwaliteit is voor jou van levensbelang, en je bouwt graag mee aan foutloze software? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Kom zeker even met ons praten. Dit kan je als Functional Tester Software verwachten:

  • Je zorgt samen met je collega’s voor het opmaken en documenteren van testplannen voor de applicatie gebaseerd op de functionele vereisten van de software.
  • Je voert de testen uit volgens de testplannen die je opmaakt.
  • Je bent een echte doorzetter en gaat actief op zoek naar fouten en bugs in de software.
  • Je analyseert grondig alle testresultaten en je zorgt voor het opmaken van een testverslag.

Functie-eisen

  • Je hebt een bachelordiploma op zak.
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).

 

Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!

 

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Febe of bel ons op +32 9 243 54 92.

 

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren