09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Coördinator Rollout Services (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Halle.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Halle/3 dagen remote
  • Fulltime

Functie

Voor een van de grote programma’s zijn we op zoek naar een Roll Out Coordinator/PM. Dit programma is gesitueerd binnen de Marketing Promotion capability en heeft als doel om marktconforme marketing tooling en processen te implementeren om de samenwerking en efficiëntie van de marketingafdelingen van de operationele units en ons interne marketingcommunicatiebureau te verbeteren. 
Het programma bevindt zich al in de realisatiefase en de impact van de verandering is groot en complex. De uitrolcoördinator zal een essentiële rol spelen bij de uitrol en verandering. 

  • Cross-functionele afstemming van programma’s faciliteren voor de roll-outs: 

Optreden als liaison tussen het IT-projectteam, de vertegenwoordigers van de business en de PM’s van de business OU om ervoor te zorgen dat de planning van de roll-outactiviteiten van de business op één lijn ligt en up-to-date is. Werk nauw samen met IT PM, Business Verantwoordelijke, Programmamanager en Veranderingsmanager om belangrijke deliverables te bepalen en te zorgen voor afstemming op doelen. 

  • Ontwikkelen en onderhouden van uitgebreide business roll-out plannen: 

Creëren, opvolgen en onderhouden van gedetailleerde uitrolplannen waarin alle noodzakelijke activiteiten worden geïdentificeerd met afspraken over verantwoordelijkheden, tijdschema’s en beschikbare middelen, en in lijn met het algemene programmaschema en mijlpalen. Dit moet alle relevante activiteiten omvatten met betrekking tot:

1. IT (d. w. z. ontwikkeling/configuratie van oplossingen, infrastructuuraanleveringen, SIT’s, UAT’s) 
2. Systeemimplementatie in PROD (d. w. z. release/ go-live plan, ondersteuningsstructuur, overdrachtsactiviteiten) 
3. Veranderingsbeheerplan & uitvoering/opvolging (d.w.z. communicatie- en trainingsactiviteiten) – van vóór de uitrol totdat de verandering als volledig verankerd wordt beschouwd door de business. – Omvat het feit dat de middelen (mensen en middelen) zijn geïdentificeerd en gepland.
4. Betrokkenheid van de business (d.w.z. organisatorische gereedheid/demo’s/droogdraaien

  • Risicobeheer en risicobeperking:

Identificeren van potentiële risico’s en problemen met betrekking tot het uitrolproces, ondersteunen van de ontwikkeling van strategieën voor risicobeperking en faciliteren van de implementatie van noodplannen om de impact op het algehele programma te minimaliseren. Coördineren van het ‘go/ no-go’ controlepunt voor de uitrol, zorgen voor de nodige voorbereiding en de betrokkenheid van alle relevante belanghebbenden.

  • Bewaken en rapporteren van de uitrolkwaliteit: 

Toezicht houden op de uitvoering van roll-out activiteiten om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de vereiste kwaliteit en de doelstellingen realiseren. Zorg voor regelmatige updates en rapporten over de status van de uitrolactiviteiten en eventuele problemen of risico’s voor het programmateam en andere belanghebbenden, zodat transparantie en verantwoording gewaarborgd zijn.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).

 

Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!

 

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren