09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Scrum Master (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Antwerpen.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: Lange termijn
 • Regio: Antwerpen
 • Fulltime

Functie

 • Als Scrum Master treed je op als facilitator en zal je een team begeleiden en coachen om zelforganiserend te werken.
 • Je enthousiasmeert het team om volgens de Scrummethodiek en waarden te werken en begeleidt waar nodig zodat het team zoveel mogelijk zijn eigen knelpunten oplost.
 • Je inspireert het team waar nodig en biedt standvastigheid en straalt positivisme uit als het even minder goed gaat.
 • Je zet teamleden in op hun kracht en helpt ze samenwerken zodat projectdoelstellingen op een kwalitatieve manier en regelmatig worden opgeleverd.
 • Je zorgt ervoor dat alle standaard Scrum events (daily standups, sprint reviews, retrospectives, sprint planning sessies) op een goede manier verlopen volgens de richtlijnen van Scrum.
 • Je ziet er op toe dat het Scrumteam en haar omgeving (vb. Business, Management, PMO, Operations) de agile waarden en principes kent en de Scrum methodologie toepast
 • Je engageert jezelf om continu verbeteringen toe te passen binnen de teams

Functie-eisen

 • Je volgde een opleiding Scrum Master en hebt minimum 2 jaar ervaring als fulltime Scrum Master (niet: de combinatie van Scrum Master met een andere rol)
 • Ervaring heeft met Agile/scrum/SAFe nieuw te introduceren in een team
 • Minimum 1 aantoonbare ervaring met Scaled Agile

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).

 

Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 

 

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!

 

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.

 

Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren