09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Support Engineer om aan de slag te gaan bij onze klant in Leuven.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: lange termijn
  • Regio: Leuven
  • Fulltime

Functie

Voor een grote rollout van zogenaamde Flex-PC’s zijn we op zoek naar 3 support engineers. Deze PC’s vervangen de huidige “Glow”-PC’s en bedoeling is om tegen einde 2022 ongeveer 2000 gebruikers te hebben. Tegen einde 2023 moeten dat er 15000 zijn.

Deze rollout brengt change met zich mee. Verandering waar niet elke gebruiker even gemakkelijk in mee gaat, en die niet elke gebruiker begrijpt. Vertrouwde applicaties kunnen op een andere plaats staan, opstarten van de PC en authenticatie zal anders verlopen, etc.

Om de eindgebruiker te kunnen begeleiden en ondersteunen in eventuele moeilijkheden die hij ondervindt, zijn we op zoek naar versterking.

Concreet zal de support engineer ondersteuning bieden op een waaier van vlakken en begeleiding geven aan de eindgebruiker over het gebruik van de Flex PC.

Er kunnen op verschillende vlakken vragen ontstaan, gaande van waar men bepaalde applicaties kan vinden tot aansluiting op het netwerk, tot werken via een vernieuwde Citrix-laag.

Functie-eisen

  • Je spreekt vloeiend Nederlands, andere landstalen zijn een plus
  • Je hebt reeds ervaring of een relevante opleiding gevolgd
  • Je bent communicatief, je hebt geen schrik hebben om in interactie te gaan met de eindgebruiker
  • Je hebt een rijbewijs en kan je verplaatsen naar andere kantoren indien nodig

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,… . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren