09 243 54 30 info@it-planet.be

Waarom kiezen voor ons?

Klanten waarderen ons omdat we vaak binnen 48u de geschikte tijdelijke IT-professional aanleveren. IT’ers vinden ons great omdat we oog hebben voor hun ambities en welbevinden.

Dit maakt ons uniek

KWALITEIT
Door een grondige screening kennen we onze IT’ers door en door. Op het vlak van kennis maar ook soft skills. Resultaat: we leveren altijd een perfect fit tussen de noden en bedrijfscultuur van de klant, en de stokpaardjes en ambities van onze IT’ers.
SNELHEID
We streven naar een oplossing binnen de 48u voor elke vraag. Dat kan omdat we over een uitgebreide database van profielen beschikken én een sterke backoffice met gespecialiseerde rekruteringservaring.
MULTI-SPECIALIST
Wij hebben voor elk project het geschikte profiel, van support en system engineer over developer en business architect tot projectmanager. Voor alle softwarepakketten en programmeertalen. Zo kunnen onze IT’ers hun expertise ook maximaal uitspelen.
PERSOONLIJK EN DICHTBIJ
We volgen projecten persoonlijk op en kennen de noden van klanten en medewerkers. Voor die laatsten stippelen we een ontwikkelingsplan uit met aangepaste opleidingen. Maar er is ook ruimte voor fun. Zo houden we de motivatie hoog om elke dag het beste van zichzelf te geven.
STABIEL BEDRIJF
Als onderdeel van de Planet Group kunnen we tegen een stootje. Klanten mogen erop vertrouwen dat hun projecten met ons tot het einde toe worden volbracht. Medewerkers kunnen bouwen aan een gevarieerde en stabiele carrière bij IT-Planet.

BEST WORKPLACE

Voor het vijfde jaar op rij kunnen we ons officieel een Great Place to Work noemen! Meer nog, dit jaar zijn we zelfs voor de tweede keer op rij verkozen tot Best Workplace! We zijn bijzonder trots op deze erkenning. Het is het resultaat van een continue inzet om onze medewerkers ondersteuning, groeikansen en werkplezier te bieden.

EEN GEWAARDEERDE WERKGEVER

Onze medewerkers kunnen beamen dat ondersteuning, groeikansen en werkplezier voor ons centraal staan. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van onvergetelijke evenementen waar we onze medewerkers steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals.

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen!

Onze waarden

BETROKKENHEID

We smeden een band bij elke contact. De deur staat altijd open, voor klanten en medewerkers. Onze IT’ers voelen zich daardoor echt deel van IT-Planet. En die betrokkenheid uit zich in hun verantwoordelijkheidsgevoel om ‘hun’ project bij de klant te laten slagen.

AUTHENTICITEIT

Bij Planet Group streven we naar een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn, zowel op persoonlijk als professioneel niveau, waar eerlijkheid en oprechtheid worden gewaardeerd en gestimuleerd. Authentiek zijn gaat hand en in hand met transparante communicatie: we moedigen medewerkers aan om eerlijk en open te communiceren, zowel binnen het team als met klanten of sollicitanten. We zijn transparant in onze communicatie en besluitvorming, en we staan open voor nieuwe ideeën en verschillende perspectieven. Het nastreven van authentieke relaties, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties is essentieel voor ons.

OPTIMISME

Een positieve ingesteldheid zorgt voor gedrevenheid en die continue gedrevenheid zorgt voor resultaat. We creëren een positieve werksfeer, door onze persoonlijke opvolging, ontwikkelkansen en leuke bedrijfsevents.

RESPECT

Respect staat centraal in onze relatie met klanten en medewerkers. We vinden open communicatie en feedback belangrijk, gaan zorgvuldig om met onze beroepsethiek en houden rekening met wat voor iedereen fair aanvoelt.

 

VOLHARDING

We gaan resoluut voor langetermijnsamenwerking en een continuïteit aan opdrachten. Vertrouwen geven en krijgen is cruciaal om projecten tot een goed einde te brengen. Door echt te luisteren naar elkaar, komen we tot duurzame werkmethodes die voor iedereen haalbaar zijn.

Zin om samen te werken?

Maak een afspraak