09 243 54 30 info@it-planet.be

Onze troeven

Altijd een passende match

Je zoekt een tijdelijke IT’er die over de juiste kennis beschikt voor jouw opdracht, maar ook bij je organisatiecultuur past? Search no more. Door onze grondige screening kennen we onze medewerkers door en door. Op het vlak van kennis en soft skills.

Breedste aanbod in IT-expertise

Als organisatie weet je precies welke expertise vereist is voor jouw opdracht. Dus hebben wij het makkelijk gemaakt. We stelden tientallen IT-profielen op en linkten die aan de competenties van onze medewerkers.

Binnen de 48u een oplossing

Is er plots iemand langdurig out op de IT-afdeling? Dan wil je snel een tijdelijke vervanger. Met ons brede team van IT-professionals én een backoffice met gespecialiseerde rekruteringservaring, vinden we meestal een oplossing binnen 2 dagen.

Jouw contactpersoon staat altijd paraat

Heb je vragen over een project? Of over een vervolgopdracht? Dan kan je altijd terecht bij je vaste contactpersoon. Die kent jouw business tot op het bot. Je hoeft dus niet telkens weer je hele verhaal te doen. Dat werkt nu eenmaal een pak efficiënter.

Opdracht tot het einde volbracht

Als onderdeel van de Planet Group kan IT-Planet tegen een stootje. We blijven operationeel, ook in uitdagende tijden. Je mag er dus op vertrouwen dat elke opdracht effectief tot het einde toe zal worden volbracht.

Voor welke profielen kan je bij ons terecht?

We ondersteunen jou met tijdelijke IT-profielen, gedurende meerdere maanden tot zelfs enkele jaren, binnen deze domeinen:

 

  • Servicedesk
  • Infrastructuur
  • Ontwikkeling
  • Analyse
  • Testing
  • Business Intelligence
  • Management

 

Samenwerken? Graag!

Contacteer ons 

Dit vinden onze klanten

Jo Van Den Bogaert
Jo Van Den Bogaert

IT Directeur
Standaard Boekhandel

Of er nu nood is aan een kortstondige ondersteuning op een project of een langdurige inzet van externe resources, IT-Planet stelt me steeds kandidaten voor die beantwoorden aan de competenties die we vereisen, waarbij ze de ervaring ook steeds waarborgen of gecheckt hebben. Daardoor kan ik bij de evaluatie van de voorgestelde kandidaten vooral focussen op karakter, enthousiasme, match met onze bedrijfscultuur,  enz. en minder op de technische competenties. Verder hebben ze een correcte administratieve afhandeling en directe aanspreekpunten bij wie je voor elk probleem terecht kan. Opmerkelijk en verschillend van hun concullega’s was de oploszoekende en flexibele houding tijdens de lockdownperiode vorig jaar, waardoor we toch een werksituatie hebben kunnen uitwerken voor de ingezette externe resources die een financieel evenwicht bood voor ons bedrijf, de externe resources en IT Planet.

Pelckmans
Pelckmans

HR-manager
Pelckmans

"We willen blijven innoveren in tijden van constante verandering. Om onze digitale ambitie waar te maken kiezen we regelmatig voor externe IT'ers. IT-Planet selecteert kandidaten met de juiste technische skills en fit met het Pelckmans-DNA. Ze kunnen bovendien snel schakelen."

TVH
TVH

Test lead
TVH

"Ik werk al 10 jaar met IT-Planet. Hun flexibiliteit en professionaliteit springt er echt uit. Geen pusherige sales, maar mensen die meedenken en de juiste persoon op de juiste plaats proberen te krijgen. Ik twijfelde dus geen seconde om opnieuw samen te werken."

ArcelorMittal
ArcelorMittal

Project Manager HSSE
ArcelorMittal

"Door proactief mee te denken slaagt IT-Planet er telkens opnieuw in om goede profielen aan te reiken waardoor we onze digitale projecten tijdig kunnen opleveren. Dit alles wordt ondersteund door een professioneel kader en een correcte opvolging."

Ook jouw IT-project een boost geven?

Contacteer ons