09 243 54 30 info@it-planet.be

Jouw voordelen

Al van bij het eerste gesprek voel je onze persoonlijke aanpak. We verkennen jouw huidige kennis, voorkeuren en ambities. Op basis daarvan bieden we je projecten aan in top 100-organisaties die volledig bij jou passen. Met veel variatie, zodat jij er telkens met volle goesting je tanden inzet.

 

Je komt bij ons vast in dienst of als freelancer. In het eerste geval stippelen we samen een ontwikkelingsplan uit voor jou en krijg je ook een bedrijfswagen. In beide gevallen ben je uiteraard uitgenodigd op onze teambuildings en bedrijfsevents. Check!

 

Nog een voordeel: IT-Planet is een onderdeel van de Planet Group. We kunnen tegen een stootje, ook in uitdagende tijden. Je bouwt dus met een gerust hart aan een gevarieerde carrière bij ons.

Deze profielen zoeken we

We zoeken IT’ers met een flexibele mindset en de nodige teamspirit. Bovendien heb je bij voorkeur enkele jaren ervaring in één of meer van volgende domeinen:

 

 • Servicedesk
 • Infrastructuur
 • Ontwikkeling
 • Analyse
 • Testing
 • Business Intelligence
 • Management

 

Heb je de juiste expertise, hou je van afwisseling en beleef je graag plezier in je werk?

Vind hier jouw droomjob

Pimp je track record
met topprojecten

Je krijgt boeiende en uitdagende projecten in top 100-organisaties, zowel in de private als publieke sector. Onze klanten zijn onder meer actief in:

 

 • financiën en verzekeringen
 • energie
 • overheidsdomeinen
 • sociaal secretariaat
 • biotechnologie
 • industrie
 • telecom
 • retail
 • toerisme

Dit zeggen onze medewerkers

Lionel
Lionel

Servicedesk Engineer

"IT-Planet bood me de uitdaging die ik zocht en is tegelijk een heel menselijke werkgever. Da's meteen ook de reden waarom ik elke dag opnieuw kies om voor IT-Planet te werken."

Kris
Kris

Project Manager

"Tien jaar geleden was het voor mij als onafhankelijke IT-consultant een eerste aarzelende stap om mijn carrière te koppelen aan een outsourcingbedrijf. Ben er nog altijd bij."

Bruno
Bruno

Telecom Specialist

"Bij IT-Planet krijg ik de kans om me bij te scholen via opleidingen. Ze houden persoonlijk contact en luisteren ook echt bij problemen, op het werk of familiaal. Je voelt je als medewerker gerespecteerd en gewaardeerd. Dat merk je bv. ook aan de verzorgde personeelsevents."

Gerd
Gerd

Functioneel Analyst

"IT-Planet is mijn ideale match tussen Telenet en mezelf."

André
André

Analyst Developer

"Toen IT-Planet op mijn weg kwam, klikte het direct. Hun aanpak, hun aanbod qua werk, hun aanbod qua verloning, hun opleidingsmogelijkheden … Het was het totaalpakket dat mij overtuigde."

Dion
Dion

Qlikview Consultant

"Ik heb gekozen voor IT-Planet omwille van hun vriendelijke en no-nonsense aanpak. Er werd gevraagd naar de persoonlijke situatie en hoe IT-Planet daarbij kon helpen. Bovendien zijn de contacten waarmee ik samenwerk goed bereikbaar."

Glenn
Glenn

Java Developer

"Wat mij bevalt aan IT-Planet is de snelle feedback na een sollicitatie. Als de klant niet vlot een antwoord teruggeeft, sluiten ze zelf het verhaal kort. Ook de evenementen en attenties waardeer ik sterk."

Jef
Jef

Project Manager HSSE

Een job in de Antwerpse haven stond al lang op mijn bucketlist. Dankzij de contacten van IT-Planet ben ik daar nu aan de slag als projectmanager bij de grootste containerafhandelaar. Pal in het hart van de havenactiviteit.“

Ronnie
Ronnie

ICT Technical Designer

"Ik kreeg van IT-Planet de kans om als freelancer terug te keren naar mijn favoriete klant KBC, waar ik vroeger al twee opdrachten vervuld had. Ik heb meteen toegehapt. De samenwerking met IT-Planet loopt van een leien dakje."

Frédéric
Frédéric

Servicedeskmedewerker

"De functie-inhoud, de sfeer onder de collega's en de locatie van het bedrijf en de klant zijn drie belangrijke parameters waarom ik koos voor IT-Planet. De leuke evenementen na de werkuren zijn uiteraard een pluspunt!"

Doe zoals zij en verzeker jezelf van een boeiende IT-carrière.

Check onze vacatures