09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is een gespecialiseerd informatica projectsourcing bedrijf, gelegen te Gent. We zijn actief bij diverse grote klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende ICT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Om ons team van 180 medewerkers te versterken zijn we momenteel op zoek naar een UX Researcher om aan de slag te gaan bij onze klant in Leuven.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: lange termijn
  • Regio: Leuven
  • Fulltime

Functie

Als UX researcher maak je deel uit van het customer experience segment van de dienst Transformation Strategy & Customer Experience. Binnen dit team werken we met de Service Design methodiek.

– We werken voornamelijk in de vroege stadia van ideeën en projecten. Welke problemen lossen we op voor de klant? Hoe zien de oplossingen op hoog niveau eruit? Wat zijn de concrete eerste stappen?
– De opdrachten komen op verschillende manieren bij ons binnen. Per wave krijgt een aantal projecten een snelle start naar haalbaarheid via service design dive-ins. Dit gebeurt aan de hand van een format dat we golf na golf aanpassen en verbeteren.
– Naast de vaste formaten die we hebben ontwikkeld, krijgen we ook verzoeken van transformatieteams voor ondersteuning. Vervolgens bedenk je je eigen logische aanpak. Dat doe je aan de hand van één of meerdere workshops met de juiste deelnemers. Workshops die je zelf faciliteert. Je kunt ook een paar dagen per week vanuit huis werken.

Functie-eisen

– Eerst en vooral bent u de specialist in klantgericht onderzoek.
– Je ondersteunt de verschillende rollen van de projectteams bij het bepalen van de juiste mix van klantonderzoek om de klant in het project op de meest objectieve manier te betrekken
– Je verdiept de kennis van het SD -team met uw jarenlange ervaring in UX -onderzoek. Je bent hier een specialist in.
– Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van klantonderzoek en de implementatie ervan in de organisatie
– Je begeleidt UX en beleidspersoneel bij het uitvoeren van interviews, enquêtes, ULABS en data -onderzoek.
– Verhoog de kennis van het serviceontwerpteam over gebruikersonderzoek
– Je stelt gebruikersonderzoeksplannen op voor verschillende teams
– Je steunt de beleidsmakers bij het detecteren van de echte behoeften van de klant
– Je helpt bij het evangeliseren van de data driven aanpak van productontwikkeling
– Bovendien hebt u een coaching en faciliterende rol om verschillende rollen in de organisatie te verbinden (in Projectteams, transformatieteams …). Dit betekent dat u snel in verschillende contexten en inhoud kunt bewegen. Je houdt het helikopter uitzicht en kunt inzoomen en opstijgen wanneer dat nodig is.
– Je coacht actief andere werknemers, helpt bij het verspreiden en uitrollen van serviceontwerp binnen de organisatie:
– Je doet hands -on coaching van concrete projecten met behulp van service design tools (korte termijn)
– Je verhoogt de kennis van de serviceontwerp en volwassenheid van projectpersoneel , Volgens de principes en mentaliteit die door ons zijn bepaald – werkt u in nauw overleg met een interne service design coach.
– Je bent betrokken bij de vroege projectfase

Aanbod

Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques,… . Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.

Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.

Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Nele of bel ons op 09 241 58 77.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren