09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Software developer Python om aan de slag te gaan bij onze klant in Mariakerke.

 • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
 • Duurtijd: lange termijn
 • Regio: Gent
 • Fulltime

Functie

 • Hoofdzakelijk zal je bezig zijn met het ontwikkelen van een vernieuwend dataplatform voor het automatisch binnenhalen, verwerken en visualiseren van data afkomstig uit onze geotechnische monitoringsprojecten.
 • Je zal duidelijk omschreven modules van dit platform van scratch ontwikkelen en issues in de bestaande modules oplossen
 • inzicht geven binnen de bestaande architectuur en nieuwe opportuniteiten aanrijken
 • Op latere termijn verdieping binnen de andere softwarepakketten

Functie-eisen

 • Opleiding Toegepaste informatica of Elektronica-ICT afgerond of gelijkwaardig door ervaring
 • Goede kennis van Python
 • Ervaring met HTTP, REST en relationele databanken
 • Ervaring met Javascript, React, Flask, sqlAlchemy, Postgres, event-driven architectuur, streaming data processing, machine learning of systeembeheer in Linux zijn zeker een pluspunt.
 • De code die je schrijft is clean, leesbaar en voorzien van unit tests. Uiteraard ben je goed in het documenteren van je werk zodat anderen je code kunnen gebruiken en aanpassen.

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Jonas of bel ons op 09 241 58 76


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren