09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Business Analyst (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Brussel.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Brussel
  • Fulltime

Functie

In nauwe samenwerking met het bedrijf analyseer en documenteer je bedrijfsprocessen en -activiteiten die het hele scala van capaciteiten en domeinen binnen het bedrijf kunnen beslaan.

  • Werk samen met Data Architecten om het Bedrijfsinformatiemodel te bouwen en te onderhouden.
  • Verzamel en analyseer zakelijke vereisten in nauwe samenwerking met projectteams.
  • Door een referentiearchitectrol op te nemen, coördineer je functionele en niet-functionele aspecten van de architectuur om een naadloze integratie met bestaande systemen te garanderen en in lijn te zijn met de architecturale visie van het bedrijf.
  • Analyseer de kwaliteit van functionele analyse en logische architectuur van voorgestelde oplossingen en zorg ervoor dat deze in lijn zijn met de ICT-strategie.
  • Identificeer proactief de noodzakelijke wijzigingen in het applicatielandschap om in lijn te zijn met de bedrijfsstrategie.

Functie-eisen

  • Uitstekende communicatievaardigheden om effectief samen te werken met diverse belanghebbenden en een vertrouwensrelatie op te bouwen
  • Een gestructureerde, resultaatgerichte en klantgerichte aanpak.
  • Goede analytische en synthetiserende vaardigheden om problemen en vereisten duidelijk te definiëren en oplossingen te bepalen met controleerbare impact op missiekritieke toepassingen
  • Grondige ervaring in modellerings talen zoals Archimate, BPMN en/of UML
  • Achtergrondkennis in de energiesector is een troef.
  • Vloeiend in het Frans en/of Nederlands, met een goede kennis van Engels

Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Luckas of bel ons op 09 241 58 77.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren