09 243 54 30 info@it-planet.be

Introductie

IT-Planet is dé HR specialist voor flexibele en tijdelijke staffing in IT. Wij verzorgen IT-projecten bij diverse top 100-klanten over heel Vlaanderen en Brussel in volgende IT-domeinen: Application Development, Infrastructure Services & Software Testing. Met 15 jaar ervaring achter de kiezen kunnen wij perfect tegemoet komen aan jouw individuele noden. Bij ons kan en mag je groeien en leren, kortom floreren in jouw job. Sounds good? Op vandaag hebben wij reeds 180 fijne collega’s op project. Om ons team verder te versterken zijn we momenteel op zoek naar een Digital Project Manager (m/v/x) om aan de slag te gaan bij onze klant in Halle.

  • Deze positie kan worden ingevuld met zowel vast contract (bediendestatuut) als freelance contract
  • Duurtijd: Lange termijn
  • Regio: Halle
  • Fulltime

Functie

Als  Digital Project  Manager  zorg  je  er mee voor  dat  de  business  units hun digitale strategie kunnen realiseren. Je bent het aanspreekpunt met betrekking tot de planning, scope en kosten van projecten die geïnitieerd worden vanuit het strategisch kader. Je zorgt dat  er  voldoende  afstemming  is  tussen  de  stakeholders  om  de projectdoelstellingen te behalen. Je  zorgt  ervoor  dat  de  vraag  van  jouw  opdrachtgever  helder  is  en  je  bepaalt  welke  profielen nodig  zijn  om  jouw  project  succesvol  te  realiseren.  Hiervoor  bouw  je  een  performant projectteam op dat je coacht, stuurt en blijvend motiveert. Je werkt nauw samen met de scrum master en ziet  er samen op toe dat elke taak tot zijn einde wordt gebracht en rekening houdt met de vooropgestelde termijnen per taak. 

  • Projectplan – van definitie- tot en met invoeringsfase
  • Projectblad of businesscase up to date houden
  • Maandelijkse rapportering over de status van het project
  • Stakeholder- en Risicoregister dat actief beheerd wordt


Aanbod

Wat er bijkomt

Je wordt verloond naar takenpakket, kennis en competenties. Met zorg werken wij een motiverend salarispakket uit inclusief een interessant extralegaal pakket met een groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een jaarlijks budget voor de aankoop van persoonlijk IT-materiaal, … Tevens bieden we je graag een bedrijfswagen met tankkaart aan (of nog beter: een elektrische wagen met laadkaart én laadpaal bij je thuis geïnstalleerd).


Wat echt telt

Jij en jouw persoonlijke wensen en noden staan voor ons centraal. Aan de hand van persoonlijke opvolging en contacten streven we samen naar jouw gewenste carrière. We bieden je de doorgroeimogelijkheden en uitdagingen die je ambieert, en begeleiden je aan de hand van een professioneel opleidings- en evolutiebeleid. Work-life balance vinden we belangrijk, in dit kader bieden wij ook graag flexibiliteit. Daarnaast organiseren we jaarlijks tal van superfijne evenementen waar we jou steeds voor uitnodigen! Zo zijn we ook elk jaar als sponsor aanwezig op enkele festivals. 

Al het bovenstaande, en veel meer, zorgt ervoor dat wij jaar na jaar de award voor Great Place to Work binnenhalen! 


Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat. En ja, ook als freelancer kan je genieten van opleidingen en evenementen via IT-Planet!


Inlichtingen

Interesse? Stuur je cv en eventueel je motivatiebrief naar vacature@it-planet.be t.a.v. Anaïs of bel ons op 09 243 54 43.


Solliciteren
Terug naar vacatures

Is dit jouw droomjob?

Solliciteren